Monday, May 30, 2011

wedding.

heyyyy :)

chop sebelum tuu credit tuu my beloved bestfrens 'amirah ali' thanx giler tolong aku betulkan blog aku yang dah merapu nie. sayang kau walaupon selalu 'buli aku ' . hihi muah muahhh.

oright masuk balik.
alaaar macam biase lar kan pantang cuti mesti ade jerk kenduri kawen. semua nak kawen ! aku bile nak kawen nie ? haisy ^^
 
okey hari sabtu harituu abang sedara aku kawen.
nasiblar dia kawen ngan orang JB so takpayah lar aku bersusah payah kene 'bermusafir' .
jadinyee sedara sedara aku semua turun JB dan tidur kat rumah aku.
memang giler bising lar rumah. kanak kanak bermain riang naik turun tangga rumah aku. bilik bilik dijadikan 'disco' haha. mak mak sibuk bergosip di dapur dan bapak bapak berbincang hal dunia di pondok rumah aku.

hari pernikahan sabtu malam. buat kat rumah perempuan.tapi aku tak masukkan lar gambar nikah kat sini sebab takde dalam lappy aku. haisy.

dan hari ahad pulakk majlisnyee.
tema dia warna hijau.dan saat saat inilar baru aku perasan cun jugakk aku bile pakai baju hijau.heee.

okelaaar jemput lar tengok (:


 kenapa aku pendek ? itu soalan pertama yang korang perlu persoalkan walaupon korang dah tau tuu realitynyee. hee. tapi kali nie aku rendah sebab orang sebelah aku tuu pakai 'high heel' oke.
aku tak pakai tuu yang nampak 'short' jadi jangan nak menggedik cakap aku 'short' haha


 green yeahhhh !
sebelum pergi kene snap dulu gambar depan rumah aku. baru cun :)

 korang nampak tak aku duduk kat mane ? haa atas pelamin tau. walaupon hanyalar menumpang untuk 1minit tapi sangat bermakna sebab nak tunggu pelamin tuu betul betul aku punyee berzaman lagi oke.
tapi seronok dah terbayang pelamin tuu aku punye. kahkah.

 family (:

 pengantin. 

pheewit. dari hujung sbelah kiri budak paling cun yang masih single. nak kenal tak boleh. seterusnyee budak dah berpunyee.tak payah kenalkan sebokk jerk. haha dan selepas tuu adik pengantin lelaki.giler gosip tauu budak nie.hee dan akhir sekali kakak saya yang memang cun tapi adik dia nie lagi cun lar. hihi 
 haisy malu saya. penat aku control ayu. iloike  ^^

haaa kat atas kan aku tak kenalkan budak nie. kali nie aku kenalkan lar. nie adik aku merangkap manager aku. hihi
tak payah sebok sebok buat perbandingan sebab aku tau aku lagi cun :)

sebenanye ade banyak lagi gambar tapi tak larat lar aku nak masukkan semua. cukuplar tuu.
bye ~

*agak perasan  2 3 hari nie. asyik cakap 'cun' jerkk. tak suke sila abaikan . terima kasih ^^

2 comments:

  1. wahh..
    besh2! HEE
    che orfin ble lg ek..?
    da dduk kt kosi pelamin da tu
    :p

    ReplyDelete