Thursday, December 16, 2010

award from effarina elias :)

assalamualaikum.
dah 3hari seyh tak update.fuuh berabuk sudah blog ini.
for sure aku memang tengah penat sekarang nie sebab baru balik dari melaka.tapi demi blog saya yang dirindui saya tetap rela berkorban.
haha ayat tak bole bla.poyo sangat minah nie kan.
next post aku cerita pasal melaka tuu pulak okey.
sekarang nie nak cerita pasal award kat bawah nie.
haa seperti yang tertera title bog aku tuu,award nie makcik kesayangan saya yang kasi.
sape lagi kalau bukan effarina elias.
whoaa terharu nie.macam dapat award budak kecik paling comel di alam fantasi rasenye.haha
terima kasih lar banyak banyak yerk makcik effa.sangat terharu nie.sampai meleleh air mata saya nie.haha
tapi tapi saya kene jawab soalan jugakk :

1)is this the first time you come here ?
*ouh semestinya tidaak.setiap kali makcik update pasti saya orang pertama tengok :)
kembang lar tuu makcik effa nie.haha

2)do you like my blog ?
semestinya !sebab pertama warna pink,pink,pink.i like :)
kedua nak tau jugakk cerita kawan baik saya time cuti cuti nie.rindu nie.whoaaa

3)will you follow my blog ?
soalan ape seyh.mestilar follow.haha
ade 2 account lagi tuu follow.aku nie lar yang kau kutuk dulu pasal profile picture yahoo aku tuu letak cartoon spec besar.huaaa sampai hati :(

4)tag this to your 3 friends and tell them in their shoutbox !
*nak tag sape haa ?aku bukannye ramai sangat followers macam makcik effa tuu.tapi hentam jerk lar ea.
credit tuu :pakchiklucu
:????
:????

haha sumpah tak tau nak suruh sape lagi.
kalau korang nak award nie ameklar.hee
aku nak tag kat orang tengok semua dah dapat.haha
ape ape jerk lar.
bye ~


2 comments:

  1. tag?
    means tat che effarina awk uh soh awk tag kt spe2 je la kn..
    :)

    ReplyDelete