Monday, December 13, 2010

reject.

assalamualaikum :)

okey saya bukan nak cerita pasal love love nie.tapi nak cerita macam mane nak reject love.ewaaah.
*kenapalar saya suke belagak pakar dalam kisah kisah begini.haha
okey tapi chop chop.untuk korang yang tak berminat ngn benda2 nie semua pergi maen jauh jauh.shuh shuh.
jangan banyak bunyi.
blog saya,saya punya suke ;)

okey mari kite mule.hee
macam mane nak reject love ?

1)sory awak saya dah ade yang laen.
nanty dia jawab ape tau :
*sampai hati awak buat saya macam tuu.saya tau lar saya tak sehemsem dia tapi bradpitt pun tak sehensem saya tau.huaaaa haha
*pergi lar ngn dia.saya nak tengok bape lame awak boleh bertahan ngn dia.haha amek kau.
*dush dush.terus dapat penampar free.sia sia jerk.haha

2)saya tak suke awak.
kalau cakap macam nie bole relax lagi lar.
*kadang kadang orang yang kene reject tuu cakap macam nie :
takpelar kite cube dulu mane lar tau tibe tibe awak jatuh cinta ngn saya.haha

3)saya dah cube suke awak tapi tak boleh.
*sebenarnye tak cube pun.memang tak nak.haha
yelar kire okey letak ayat berlapis ciket kan.tak kan nak cakap terus tak suke,mampus merana dia.haha.
so cakaplar 'saya dah cube' sambil buat muke sedih.haha

4)mak ayah saya tak kasi bercinta cinta lagi lar.
haha nie tak bole bla.baguss anak mithali kan.
syurga di bawah tapak kaki mak.ingat tuu anak anak.hee
nie ayat paling selamat lar.tak kan lar dia nak suruh ingkar ataupun durhaka ngn mak ayah pulakk kan.
tapi tapi dia boleh cakap macam nie :
'takpelar kite couple senyap senyap,diorang tak tau kan ?'
haha pandai kan budak budak zaman sekarang nie ;)

5)saya nak belajar lar awak.
haha amek kau.sape suro cari awek rajin sangat belajar.habis kene reject.huaaa haha
takdelar maen maen jerk ayat tadi.
kalau yang nie no comment lar.korang yang kene reject dengan reason nie baek korang bla jerk lar.pegi cari laen.jangan kacau budak budak rajen belajar.tak baek tau.hee

6)harap maaf saya dah ade boyfriend/girlfriend
nie bangang bin bongok ciket.
kenapalar tak siasat dulu dia nie dah berpunya ataupon belum.haiyya !

nie jerk aku tau.cukup lar tuu penat nak taip banyak banyak.hee


tapi tapi tapi.........................
kesian kan orang yang kene reject nie.lagi lagi kalau orang tuu dah betul betul suke kat kite.
kesian kesian :(
tapi nak buat macam mane,dah tak nak tak kan nak terima jugak kan.
fikir pulak orang yang mereject tuu.mesti dia ade sebab yang kuat kenapa dia reject.
jangan salahkan satu pihak jerk okey.hee backup diri nie.
dua dua ade sebab tersendiri.kenapa dia suke dah kenapa dia reject.
so pless respect each other.
tapi orang yang mereject nie tolonglar gune ayat ayat yang tak menyakitkan hati dia.
dah lar kene reject pastu kene hembuss lagi ngn ayat ayat durjana.memang malalak lar dia kat situ nanty.haha

okeylar,saya tak tau mood saya tibe tibe suke nak cerita pasal love nie.
bukan sebab saya dah jatuh cinta tapi saya suke lihat perkara perkara disebalik love nie.very interesting.
for sure i'm not interested with love :)
bye ~

2 comments:

  1. oo...
    pndai ye..
    berbicare
    huhu
    doctor cinte
    :)

    ReplyDelete
  2. heyy . bukan senang tao naa reject sum1 :(

    ReplyDelete